Rock 'n Roll Xperience met James Intveld and The HonkyTonky Palominos woensdagavond 4 september in Ede


Woensdagavond 4 september verzorgen James Intveld & The Honky Tonk Palominos uit Nashville, Tennessee een optreden tijdens een Rock 'n Roll Xperience in Steakhouse Amadeus te Ede. Het optreden begint woensdag om 20.00 uur. Vanaf 16.00 uur Meet & Greet met alle James Intveld fans en met een all American barbeque! Het repertoire van James Intveld is Rockabilly Country Rock 'n Roll muziek met daarin duidelijk herkenbare Indo Rock invloeden.

Multi instrumentalist James Intveld regisseerde enkele korte films en speelde ook in diverse films met onder andere Johnny Depp en David Carradine. Twee bekende solo CD’s van hem zijn “Have Faith” en "Somewhere Down the Road”. In 2015 maakte hij tijdens hun wereld tournee deel uit van The Mavericks.

Dat kan ook niet anders want James vertrekt kort na zijn geboorte in 1959 in Venlo met zijn Indische ouders naar de USA en woont momenteel in Nashville, het Mekka van de country muziek. Zijn ouders wonen nog in Californië. James staat in de USA bekend als rockabilly musicus, singer-songwriter, performer, acteur en film director. Samen met zijn broer Ricky speelde James in de begeleidingsband van de ook in Nederland bekende zanger Ricky Nelson die wij hier vooral kennen van zijn hits “Hello Mary Lou” en “Garden Party”.

James treedt meestal op in clubs en zalen in de wijde omgeving van Los Angeles. Jaarlijks maakt hij minimaal één grote Europese tour door Duitsland, Spanje, Luxemburg, Zwitserland, België, Denemarken, Engeland en regelmatig ook Nederland.


Het Nederlandse optreden tijdens deze tour in 2019 is op woensdag 4 september in Steakhouse Amadeus, Wekeromseweg 1 in Ede.

Kaarten in de voorverkoop à € 15,00 via www.jamesintveld.nl/tickets en beperkt aan de zaal voor € 17,00.